Könyvtári ABC

Hetedhét országon innét, az Óperenciás-tengeren egy sánta arasszal túl, a Duna-Tisza-közi homokbuckák között, Kecskemét toronykoszorús főterének közvetlen közelében áll a Katona József Könyvtár. Ti is bepillanthattok a könyvtár életébe, ha felfedezitek a könyvtári ábécé titkait!

tovább a Könyvtári ABC-hez >>

Babahancurka

babahancurka

 

A Katona József Könyvtárban a babák gondozására, szoptatására alkalmas szobával várjuk a tanulni, olvasni vágyó kismamákat. A babák mamáikkal és papáikkal hetente vehetnek részt a mondókázó foglalkozásokon, ahol höcögtetőket, mondókákat, gyerekdalokat, versikéket tanulhatnak. Az ingyenes program regisztrációhoz kötött. A babaoldalon link- és könyvajánló, valamint mondókagyűjtemény is elérhető.

tovább a Babahancurkához >>

Internetes Olvashow

Internetes Olvashow

Itt találhatod meg valamennyi megyei és országos pályázatunk fontos információit, a Táltospróba, a Barátunk a természet és a Legyél te is kölyökolvasó! közösségi játékaink felhívásait, innen töltheted le a sokféle érdekes fejtörőt tartalmazó feladatlapokat. Örülnénk, ha téged is játszótársaink között köszönthetnénk!

tovább az Internetes Olvashow-hoz >>

 

Családi Olvashow

Családi Olvashow

Ezen az oldalon olvashatod aktuális könyvajánlásunkat, és itt pillanthatsz be Meseország mozgalmas életébe. A hétvégi családi programokat az eseménynaptárban keresd!

tovább a Családi Olvashow-hoz >>