.Kecskeméti Koncertélet

Kecskeméti Koncertélet

 

Jazz
 

 

Népzene / Világzene / Operett
 

 

Klasszikus zene
 

 

Könnyűzene
 

 

Gyermekprogramok
 

 

Ha olyan hangversenyről, koncertről van tudomása, mely nem szerepel oldalunkon, kérjük jelezze a virag.barnabas [at] kjmk.hu email címen!

 

 

 

Július 6.
szombat, 15.00

Hírös Agóra
Kulturális és
Ifjúsági Központ

 

 

Fejős Jenő

 

 

Dankó Pista - Nótagála

Fellépnek: Pálffy Zsuzsa, Szóka Júlia, Szeredi Krisztina,  Éliás Tibor, Fejős Jenő, Pék László

Kísér a világhírű Rajkó Zenekar
Közreműködik: Rajkó Művészegyüttes Tánckara
Műsorvezetők: Erdélyi Claudia és Pölös János
Szerkesztő: Fejős Jenő, Rendező: Éliás Tibor

 

 

 

December 28.
szombat, 10-24.00
Leskowsky 
Hangszergyűjtemény
 

 

Szilágyi Áron

 

 

 
A Global Vibes egy olyan multikulturális rendezvény, ahol a zenei stílusok, művészeti irányzatok és különböző kultúrák mind hatással vannak egymásra. Tucatnyi koncert, rengeteg fellépő, ősi és különleges hangszerek elektronikus zenében, sámánokról készült fotók fényfestésben, workshopok, előadások, táncház - ez mind a Global Vibes. Külföldi és hazai zenészek hívnak mindenkit egy térbeli és időbeli utazásra ezen a nemzetközi rendezvényen, a város egyik legszebb épületében.
 
A Dorombkonferencia a Global Vibes világzenei esemény szakmai kísérő rendezvénye. A rendezvény célja, hogy ezt a különleges hangszert a részvevők jobban megismerjék, a magyar népzenében és ősi hagyományainkban betöltött szerepéről párbeszéd alakuljon ki. A Dorombkonferencia lehetőséget teremt a magyar és nemzetközi szakembereknek a találkozásra, eszmecserére. A közönség számára pedig egyedülálló, változatos, interaktív ismeretterjesztés magyar és külföldi előadókkal, koncertekkel, workshopokkal.
 
Jegyek: 1500 Ft (2019.09.30-ig); 1800 Ft (2019.10.01-től) (Online jegyvásárlás)