Véleménye elküldéséhez bejelentkezésre van szükség.

Vendégkönyv Vendégkönyv

Lászlóczky Regina
A születésnapi ajándékcsomag a korabeli hírekkel szuper ötlet!
Üdv: Frizura Doktor
www.frizura-doktor.hu

Publié le 04/05/13 19:12.

Haut
Erika Erika
Ma voltam a Széchenyi városi fiókban, és nagyon kellemes perceket töltöttem Szilvi és Ani társaságában. Igen, csak így keresztnéven, mert nagyon baráti a hangulat és a légkör. Nagyon szeretek oda járni, főleg mióta Szilvia helyettesít. Legutóbbi bentlétem alkalmával említettem egy könyvet, ma azzal fogadtak a lányok, hogy milyen jó, mert megjött a kért könyv. Egy hónap alatt! Ez ám a sebesség! És ami a jó, hogy mostanában csupa friss és olvasott könyv jelenik meg a polcokon!
Gratulálok a két könyvtárosnak! Élmény ide járni! Csak szorgalmazni tudom minden ismerősömnek a fiókot! Köszönöm a munkájukat!

Erika

Publié le 06/03/14 12:54.

Haut
Erika Erika
Sajnálattal értesültem arról, hogy a Széchenyi városi fiók könyvtár személyzete változni fog! Régi olvasója vagyok már a könyvtárnak, és van viszonyítási alapom. Tudom, hogy mióta nincs Norbert, sokkal jobb a könyvkínálat. Rengeteg az új könyv, és szinte napi szinten van a megjelenésekkel! Előtte csak akkor került be új könyv, ha kértem, vagy sem. Továbbiakban is a két lány munkáját tudnám javasolni a vezetőségnek, mert az olvasók szempontjából 1000-szer kedvezőbb!
Köszönettel és tisztelettel!

Publié le 23/06/14 10:13.

Haut
Bugyi Patrícia Terézia
Voltam a Kecskeméti nagykönyvtárban de nagyon jó volt Szilvivel és Szandival a Barátnőimmel igaz nem tudtam gépezni de kit érdekel

Publié le 06/09/14 11:49.

Haut
Farkas Zoltán
Ez az egész oldal egy nagy rakás sz@r estig verset fordítottam most pedig kb 25 próbálkozás után sem engedi feltöltenk...

Publié le 25/11/17 16:20.

Haut

Látogatottsági statisztika

Eddigi bejelentkezések száma :428990
Utolsó bejelentkezés dátuma :2019.02.17.