Véleménye elküldéséhez bejelentkezésre van szükség.

Vendégkönyv Vendégkönyv

Lászlóczky Regina
A születésnapi ajándékcsomag a korabeli hírekkel szuper ötlet!
Üdv: Frizura Doktor
www.frizura-doktor.hu

Gepostet am 04.05.13 19:12.

Oben
Erika Erika
Ma voltam a Széchenyi városi fiókban, és nagyon kellemes perceket töltöttem Szilvi és Ani társaságában. Igen, csak így keresztnéven, mert nagyon baráti a hangulat és a légkör. Nagyon szeretek oda járni, főleg mióta Szilvia helyettesít. Legutóbbi bentlétem alkalmával említettem egy könyvet, ma azzal fogadtak a lányok, hogy milyen jó, mert megjött a kért könyv. Egy hónap alatt! Ez ám a sebesség! És ami a jó, hogy mostanában csupa friss és olvasott könyv jelenik meg a polcokon!
Gratulálok a két könyvtárosnak! Élmény ide járni! Csak szorgalmazni tudom minden ismerősömnek a fiókot! Köszönöm a munkájukat!

Erika

Gepostet am 06.03.14 12:54.

Oben
Erika Erika
Sajnálattal értesültem arról, hogy a Széchenyi városi fiók könyvtár személyzete változni fog! Régi olvasója vagyok már a könyvtárnak, és van viszonyítási alapom. Tudom, hogy mióta nincs Norbert, sokkal jobb a könyvkínálat. Rengeteg az új könyv, és szinte napi szinten van a megjelenésekkel! Előtte csak akkor került be új könyv, ha kértem, vagy sem. Továbbiakban is a két lány munkáját tudnám javasolni a vezetőségnek, mert az olvasók szempontjából 1000-szer kedvezőbb!
Köszönettel és tisztelettel!

Gepostet am 23.06.14 10:13.

Oben
Bugyi Patrícia Terézia
Voltam a Kecskeméti nagykönyvtárban de nagyon jó volt Szilvivel és Szandival a Barátnőimmel igaz nem tudtam gépezni de kit érdekel

Gepostet am 06.09.14 11:49.

Oben
Farkas Zoltán
Ez az egész oldal egy nagy rakás sz@r estig verset fordítottam most pedig kb 25 próbálkozás után sem engedi feltöltenk...

Gepostet am 25.11.17 16:20.

Oben

Látogatottsági statisztika

Eddigi bejelentkezések száma :495304
Utolsó bejelentkezés dátuma :2019.07.18.