Bács-Kiskun megyei hálózat Bács-Kiskun megyei hálózat

Europe Direct Információs Alpontok
Információs Alpontjainkat rendszeresen látjuk el uniós dokumentumokkal és ingyenesen elvihető kiadványokkal. Törekszünk arra hogy évente több európai unós rendezvényt eljuttassunk az adott településre. Az alpontokon szakemberek várják az Európai Unióval kapcsolatos kérdéseket.

ED Alpontok:

 

Europe Direct Információs Sarkok
Információs Sarkokat rendszeresen látjuk el ingyenesen elvihető uniós kiadványokkal, és alkalmakként egyéb EU-s dokumentumokkal. Törekszünk arra, hogy évente legalább egy uniós rendezvényt eljuttassunk az adott településre. Ezek az információs sarkok munkatársai várják az Európai Unióval kapcsolatos kérdéseket, melyeket ha a helyszínen nem tudnak megválaszolni továbbítanak a kecskeméti irodához.

EU Sarkok:

Elérhetőségeink Elérhetőségeink

 

Europe Direct Bács-Kiskun Megyei Európai Információs Pont
6000 Kecskemét, Piaristák tere 8.
Telefon/fax: 76/500-560
E-mail: eip[at]kjmk.hu
Nyitva tartás: kedd - szombat: 10-19-ig
Munkatársaink
Lázár Ágnes
Horváth Pál Zoltán
Rédai Árpádné Angéla

Bemutakozás

Az Európai Bizottság támogatásával 2004 óta sikeresen működik EUROPE DIRECT Bács-Kiskun Megyei Információs Pontunk a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár földszintjén. 

A Europe Direct Hálózathoz Európában több száz, Magyarországon pedig 20 iroda tartozik. Az ED-irodák az Európai Unió tagállamaiban kiemelkedően fontos szerepet játszanak az európai állampolgárok és az EU intézményei közti kapcsolattartásban.

Az információs pontok ügyfélszolgálatai lehetővé teszik, hogy egy-egy régió lakosai személyesen tájékozódhassanak az unió tevékenységéről, és segítséget kapjanak az európai integrációnak köszönhető jogaik gyakorlásához.